Αποστολή & Παράδοση

Απόστολή στο χώρο σας: η παραγγελία σας αποστέλλεται στο χώρο που θα μας υποδείξετε.


Κόστος αποστολής: το κόστος αποστολής εξαρτάται από τον προόρισμό και το βάρος της παραγγελίας. Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης ενημερώνεται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας του για το ακριβές κόστος της αποστολής. Για αγορές εντός Αττικής άνω των 40 Ευρώ η αποστολή των προϊόντων γίνεται δωρεάν. Για αγορές εκτός Αττικής άνω των 50 Ευρώ η αποστολή των προϊόντων γίνεται δωρεάν. Στα ογκώδη αντικείμενα το κόστος αποστολής υπολογίζεται βάσει του ογκομετρικού βάρους.


Χρόνος αποστολής: Οι παραγγελίες παραδίδονται συνήθως εντός 1-3 εργάσιμων ημερών εκτός απομακρυσμένων/δυσπρόσιτων περιοχών ή περιόδων αιχμής/αργιών.

Προσωπικά Δεδομένα & Ασφάλεια

Για την λειτουργικότητα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, απαιτούνται κάποιες φορές ορισμένες προσωπικές πληροφορίες, προκειμένου να καθίσταται δυνατή η αποστολή των προϊόντων στη διεύθυνση και στο πρόσωπο κάθε πελάτη. Οι πληροφορίες αυτές δεν καθίστανται γνωστές σε τρίτους. Η ΚΟΚΚΟΛΗΣ ΕΠΕ μπορεί να χρησιμοποιεί τα προαναφερθέντα στοιχεία για ενημερωτικούς και διαφημιστικούς σκοπούς που αφορούν τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Επιστροφές & Αλλαγές

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε μπορείτε να το κάνετε μέσα σε 7 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία παραλαβής του/των προϊόντων σας. Οι επιστροφές/αλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν με τους παρακάτω τρόπους:
1. Απευθείας στο κατάστημα μας (δείτε που βρισκόμαστε…) με την με την επίδειξη της απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολογίου.
2. Τηλεφωνικά. Σε αυτή την περίπτωση χρεώνεστε το κόστος των μεταφορικών της επιστροφής του/προϊόντων της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας.

Σε κάθε περίπτωση έχετε το δικαίωμα επιστροφής των χρημάτων σας σε λογαριασμό τραπέζης που θα μας υποδείξετε. Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 7 ημερολογιακών ημερών τότε η ΚΟΚΚΟΛΗΣ ΕΠΕ τηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την επιστροφή. Ως ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος ορίζεται αυτή που αναγράφεται από την courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με αυτήν στην οποία έγινε η παραλαβή, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι εκείνη με την οποία έχει αρχικώς παραδοθεί, καθώς επίσης να συμπεριλαμβάνονται άθικτα οι ετικέτες/ταμπελάκια με τις συνήθεις ενδείξεις/τιμή του προϊόντος. Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από τα σχετικά παραστατικά αγοράς και παράδοσής τους (π.χ. απόδειξη ή τιμολόγιο). Εάν το προϊόν/προϊόντα δεν πληρούν τους ανωτέρω όρους θα επιστρέφεται στον Πελάτη με δική του δαπάνη. Οποιαδήποτε ζημία στο προϊόν κατά την επιστροφή του προϊόντος προς εμάς, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον Πελάτη.

Παραγγελίες 

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί. Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.          

Πληρωμή, Τιμολόγηση & Προώθηση

Για την πληρωμή μπορείτε να επιλέξετε κάποια από τις παρακάτω μεθόδους:

  • Αντικαταβολή: Μπορείτε να εξοφλήσετε τοις μετρητοίς την παραγγελία σας κατα τη στιγμή της παραλαβής της. Η αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 2 € .
  • Με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα: Μέσω του ασφαλούς συστήματος της Πειραιώς μπορείτε να κάνετε άμεσα την πληρωμή σας. Δεν παρέχεται η δυνατότητα αγοράς με δόσεις. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για πληρωμές μέσω κάρτας. Μπορείτε να πληρώσετε με Visa, Visa Electron, Diners, Maestro και Mastercard.
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
    • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR4101720550005055089159749
    • ALPHA BANK GR3401401030103002320004645
    • EUROBANK GR7202600360000630200251036

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το ID της παραγγελίας σας ως αιτιολογία κατάθεσης. Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας.
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΚΟΚΚΟΛΗΣ ΕΠΕ

Κατάσταση Παραγγελιών

Από τη στιγμή που εισάγατε την παραγγελία σας και η πληρωμή ολοκληρώθηκε επιτυχώς, ξεκινά η διαδικασία συλλογής και αποστολής των προϊόντων και μπορείτε να παρακολουθείτε on-line την εξέλιξη της

Ωράριο ΛειτουργίαςΔευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο: 9πμ-3.30μμ
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 9πμ-8.30μμ